Vi hjälper företag och organisationer med förändring och förnyelse inom IT. Key Connect erbjuder bred managementkompetens kring Service Management och arbetar ofta i och med outsourcing-relaterade uppdrag.


Om Key Connect

Vi arbetar vanligtvis i transformerings/transiteringsprojekt och med affärsstöd. Key Connect har mångårig erfarenhet av managerade IT-tjänster. Vi skapar, leder och inför nya och förbättrade IT-system för stora och mellanstora företag, tillsammans med kundens IT-leverantör oavsett om den är intern eller extern.

Key Connect utför huvudsakligen konsultuppdrag t.ex. utredningar om process och/eller teknik, stöd vid förändringsarbete eller upphandling av IT-tjänster. Eftersom våra konsulter har lång erfarenhet av kundrelation på managementnivå, är vi ofta anlitade att tillsammans med våra uppdragsgivare initiera och genomföra projekt/uppdrag för deras kunders räkning.

Key Connect startades 2006 och är verksamt huvudsaklingen inom Stockholmsområdet men våra kunder (och kunders kunder) finns över hela Norden men med fokus på Stockholm och Sverige.

> Läs om våra tjänster